HU-Főoldal

Angol

Tanúsítás ISO/IEC 27001 szerint

A fejlődő információtechnológia egy szervezetben bonyolult információs rendszereket eredményezhet. A szervezetek tendenciáját illetően látható, hogy a legtöbb szervezet foglalkozik az információbiztonság kérdésével.
Az Információbiztonsági Irányítási Rendszer teljeskörű modellt biztosít a kockázatbecslésre, az információbiztonság megvalósításának megtervezésére, és az információbiztonság irányítására és újraértékelésére.
Az Információbiztonsági Irányítási Rendszer (IBIR - ISMS)  ISO 27001 szabvány szerinti megtervezése és bevezetése a szervezet szükségletein és céljain alapszik. A biztonság, a használt technológiák és a szervezeti struktúra figyelembe vételével kell kialakítani. Az Információbiztonsági Irányítási Rendszer pontos biztonsági ellenőrzéseket, pontos biztonsági információforrásokat szolgáltat, és biztonságot nyújt a vásárlók és egyéb ügyfelek részére is.
ISO/IEC 27001 Információbiztonsági Irányítási Rendszer (IBIR - ISMS) – Részletes útmutató a bevezetéséhez – ez az a szabvány, amely részletezi a követelményrendszert a dokumentált Információbiztonsági Irányítási Rendszer létrehozására, bevezetésére, működésére, megfigyelésére, kutatásra, karbantartásra és fejlesztésre. Részletezi a követelményeket a biztonsági ellenőrzés megvalósítására, annak adoptálására a szervezet szükséglete szerint.

A szervezet az információbiztonsági irányítási rendszer követelményeknek való megfelelőségét az ISO/IEC 27001 szabvány tanúsíttatásával érheti el.

 

                  iso 27001 tanúsítás                         Certification mark ISO/IEC 27001

Tanúsítvány minta ISO/IEC 27001                           Tanúsítási jel ISO/IEC 27001

 

 

Ha érdekli a tanúsítási eljárás, kattintson ide.