HU-Főoldal

Angol

Tanúsítás ISO 45001, BS OHSAS 18001 (MEBIR 28001) szerint

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság karbantartásának fontos humán nézőpontja van, amely a szervezet etikai és szociális színvonalát képviseli. A biztonság és a munkahelyi egészségvédelem fejlesztésének fontos gazdasági jelentősége van, mert kérdéseket old meg, amelyek a foglalkozás és biztonság irányítási rendszerrel kapcsolatosak, létrehozva a kedvező munkafeltételeket és munkakapcsolatokat, optimalizálja a munkafolyamatokat pozitív gazdasági kihatással.

Gazdasági előnyök:

-       nagyobb termelékenység és munkaminőség;
- költségek és bírságok minimalizálása a munkahelyi egészségvédelemben és biztonságban.

Kapcsolat a dolgozókkal:
- a dolgozók munkafeltételeinek fejlesztése;
- a dolgozó elégedettségének és lojalitásának növelése.

Előnyök a szervezet menedzsmentje részére:
- célok tervezéséhez és eléréséhez szükséges információk kinyerésének egyik eszköze;
- balesetek és foglalkoztatásból eredő megbetegedések kockázatának minimalizálása;
- szervezeti etika növelése.

Számos akkreditációs és tanúsító szervezet együttműködésének eredményeképpen jött létre az OHSAS 18001 nemzetközi szabvány– Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (MEBIR). Útmutatót állít fel a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítás felméréséhez, előírja a követelményeket, hogy a szervezet képes legyen kezelni a munkahelyi egészségvédelem és biztonság kockázatait, és fejleszteni hatékonyságát.

 

 

EXAMPLE: Certificate BS OHSAS 18001        Certification mark BS OHSAS 18001

Tanúsítvány minta BS OHSAS 18001       Tanúsítási jel BS OHSAS 18001

 

Ha érdekli a tanúsítási eljárás, kattintson ide.

 

 

Výsledkom spolupráce niekoľkých akreditačných a certifikačných organizácií na celom svete je vytvorenie medzinárodnej normy BS OHSAS 18001 - Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky.

Norma je použiteľná/aplikovateľná pre každú organizáciu, ktorá má v úmysle dať si svoj systém manažérstva BOZP certifikovať. Certifikovaná organizácia je oprávnená pre certifikované oblasti používať certifikačnú známku