HU-Főoldal

Angol

Akkreditáció

 

The QSCert® is also accredited by the Slovak National Accreditation Service (SNAS) for certification of management system: 

A QSCert® s.r.o. a Cseh Akkreditációs Intézet (CAI) akkreditációjával rendelkezik a következő irányítási rendszerek tanúsítására:

  • MInőségirányítási Rendszer ISO 9001 szerint

  • Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer OHSAS 18001 szerint (MEBIR 28001)

  • Környezetközpontú Irányítási Rendszer ISO 14001 szerint

  • Információbiztonsági Irányítási Rendszer ISO/IEC 27001 szerint

  • Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer ISO 22000 szerint

  • Minőségirányítási Rendszer fémanyagok fúziós hegesztésével kombinálva ISO 9001:2008 és ISO 3834-2:2005 szerint

 

 

A QSCert® a Slovak National Accreditation Service (SNAS) által akkreditált a következő irányítási rendszerek tanúsítására: 

  •  NATO minőségbiztosítási rendszer tervezési, fejlesztési és előállítási követelményekkel AQAP 2110 és AQAP 2120 szerint a következő területekre.

 

 Osvedčenie o akreditácii podľa ISO/IEC 17021 č. Q-024Príloha k Osvedčeniu o akreditácii č. Q-024

 

 

A QSCert® a  CAI-n  keresztül integrálódik a az Európai és világszintű struktúrába (European Co-operation for Accreditation (EA)  és International Accreditation Forum (IAF)), amelyben aláírta a nemzetközi egyezményt (MLA – Multilaterális Egyezmény) a közös tanúsítványelfogadást illetően.

 

Ezekben az egyezményekben került rögzítésre, hogy: “Minden tag által kiadott tanúsítvány/jegyzőkönyv, amelyet az akrreditált tanúsító testület ad ki egyenlően megbízható".


Az aláírók listája, csakúgy, mint a nemzetközi egyezmény teljes szövege elérhető az EA és az IAF honlapjain.


A QSCert® aláírt egy licensz szerződést is az IAF-fel a CAI-n keresztül, amely szerint a QSCert® használhatja az IAF tanúsítvány jelét a tanúsítványain.

 

 

IAF kombinovaná certifikačná známka pre ISO 9001 a ISO 14001

 

 A QSCert® EFAC taggá válti 2008. augusztus 7-én. Az European Federation of Associations of Certification Bodies, [EFAC] megalakítása 1998-ban történt abból a célból, hogy az európai tanúsító testületeknek kollektív és egyedülálló érdekképviselete legyen Európában és azon kívül is. További információ...

 

Certifikát o členstve QSCert v organizácii EFAC